Hendrick’s

Hendrick’s

Όνομα : Hendrick’s 

Vol: 41.4%

Κατηγορία: Premium Scottish Gin

Παραγωγός: William Grant & Sons

Χώρα προέλευσης: Σκωτία

Μέγεθος Φιάλης: 0.7 Lt

Περιγραφή:

Το Hendrick`s Gin είναι ένα εικονοκλαστικής παραγωγής τζιν περιορισμένης έκδοσης, που αποστάζεται στο Ayrshire, στη Σκωτία.

Το σπάνιο αυτό ποτό, τόσο περίπλοκα γευστικό και τόσο απολαυστικά παράξενο, αποθηκεύεται σε ένα εξίσου μοναδικό μπουκάλι – όπως αυτά που κάποτε χρησιμοποιούνταν από τους φαρμακοποιούς προκειμένου να προστατεύσουν τις λεπτές θεραπευτικές δυνάμεις των φίλτρων τους.

O Hendricks παράγει ένα gin με βασικό συστατικό του το αγγούρι, που του προσδίδει μια εξαίσια νότα δροσιάς και φρεσκάδας. Η ασυνήθιστη διαδικασία απόσταξης, σε συνδυασμό με ένα παράδοξα εύγευστο σύνολο από εκχυλίσματα -μεταξύ των οποίων και εκχυλίσματα από τριαντάφυλλο και αγγούρι- γεννά ένα μοναδικό στο είδος του τζιν.

Υπέροχο για τα κοκτέιλ και ειδικότερα για το gin & tonic, είναι φινετσάτο με μια διακριτική γλύκα και αρκετά φρουτώδες, όσο όσο ξηρά είναι κάποια άλλα gins, αλλά πάντως ξηρό. Το προτιμούν πολύ οι mixologists στα διάφορα μπαρ του Los Angeles…

Γεύση – Άρωμα:

Το Hendrick’s Gin είναι ένα Σκωτσέζικο Gin που εκτός από τα κλασικά αρωματικά του αρκεύθου, εδώ χρησιμοποιούν με εξαιρετικό αποτέλεσμα ροδοπέταλα και αγγούρι.