Τροφοδοσίες σκαφών

Οι δραστηριότητες μας επεκτείνονται και στην τροφοδοσία τουριστικών σκαφών. Με πολύχρονη εμπειρίαγνωρίζουμε εκ των προτέρων τις ανάγκες τροφοδοσίας κάθε σκάφους, είτε αυτό είναι  αναψυχής είτε ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο.

Η εταιρεία μας προσφέρει στο πλήρωμα και στους πελάτες κάθε σκάφους την άμεση εξυπηρέτηση και την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία. Με το έμπειρο προσωπικό μας, με συνέπεια και αποτελεσματικότητα καταφέρνουμε να βρισκόμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες μας και να εξυπηρετούμε τις ανάγκες σας.

 

Delivery προϊόντων

Η εταιρεία μας έχει ως βασική της αρχή να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες της. Προσφέρουμε υπηρεσίες delivery σε βίλες και σε κάθε διοργάνωση.

 
Πραγματοποιείστε τις αγορές σας και τηλεφωνικώςΤο εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Δέχεται τηλεφωνικές παραγγελίες, τις οποίες προωθεί άμεσα με στόχο την ταχύτατη εξυπηρέτηση σας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Cava Zafiris

Η μεγαλύτερη συλλογή από ελληνικά και διεθνή κρασιά, αποστάγματα, λικέρ και άλλα οινοπνευματώδη είναι εδώ! Ανακαλύψτε μια όαση με όλα όσα χρειάζεστε για να απογειώσετε το πάρτι σας, το γεύμα και κάθε άλλη επαγγελματική ή ιδιωτική στιγμή.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις νέες προσφορές.